می بایست بدانید تراز ایده آل پتاسیم خون دربین ۳.۶ تا ۵.۲ میلی مول در هر لیتر است. این خوراکی استوایی یک در بین وعده دوستداشتنی است؛ البته مصرف بسیار آن می تواند مشکلات فراوانی را برای تن درستی انسان به همپا بیاورد. به گزارش آوای سالم به نقل ازreadersdigestهر سلولی با یک پمپ سدیم – پتاسیم هست که سدیم را از سلول به خارج و پتاسیم را به درون سلول پمپ می کند، بر همین مبنا درصورتیکه سدیم از درون سلول به بیرون پمپ نشود آب در سلول تجمع یافته و سبب تورم یا این که ترکیدگی آن می شود. در همین گزارش قصد داریم به دلایل جانبی مصرف زیاد خرما بر مبنا مبنای علمی بپردازیم. بیماری عدم تحمل فروکتوز: شرینی طبیعی خرما همپا دارای فروکتوز آن است. خرما حاوی ۲.۸ کالری در هر گرم است که همین به معنای غذاهایی دارای حجمی متوسط میباشند و میتوانند منجر به افزایش وزن شوند. افزایش مرحله پتاسیم ادرار ممکن می باشد به برهان بیماری کلیوی، اختلالات میل کردن مثل بیاشتهایی یا خرید عمده پتاسیم نیترات جراحت عضلانی باشد. زیرا انبساط و انقباض هماهنگ قلب توسط ضربههای الکتریکی کنترل میشود که ایجاد آن به عهدهی پتاسیم است. لوبیا سفید پتاسیم زیادی دارد و نیم فنجان از آن حدود ۶۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد. همچنین منبعی سرشار از پتاسیم میباشد و هر نیم فنجان آن، 448 میلی گرم پتاسیم دارد. ۱۰۰ گرم موز هم حدود ۱۹ درصد از نیاز ویتامین B۶ را تامین میکند که به جهت عملکرد سیستم عصبی ضروری است. محققان عقیده دارند که مقادیر نیترات غیر عالی در چغندر سبب ساز کمتر فشار خون می شود. باشگاه خبرنگاران برنا نوشت؛ مصرف خرما میتواند سبب ساز به پیدایش مشکلات شکمی، بثورات پوستی، ارتقاء وزن، پتاسیم بالا (هایپر کالمی) و بروز بیماری «عدم تحمل فروکتوز» شود. ارتقاء وزن: هر چند خرما سرشار از فیبر می باشد البته کالری و انرژی بالایی داراست که می تواند سبب افزایش وزن بی سابقهای شود. در صورتی که به اندازه کافی فیبر مصرف نکرده اید، مصرف خرمای مضاعف به معنای مصرف بیش از حد فیبر هست و همین ارتقا ناگهانی می تواند سبب ساز به مشکلات شکمی به نظیر یبوست و نفخ شود.