10 خاصیت شگفتانگیز قهوه برای سلامتی که نمیدانستید • دیجیکالا مگ

اسید کلروژنیک: این ماده یک عدد از اصلیترین ترکیبات فعال بیولوژیکی در قهوه است. به نقل از سایت اطلاع رسانی دانش کده بهداشت عمومی چان در دانش گاه هاروارد، متخصصان همینطور به کارگیری از برگه صافی برای دم نمودن قهوه (به اصطلاح قهوه فیلتر شده) را سفارش می کنند، چرا که قهوه سوای فیلتر با ارتقا خطر مرگ زودهنگام مرتبط است و می تواند حاوی ترکیباتی باشد که سطح LDL یا کلسترول “بد” را در تن ارتقاء می دهند. همینطور در برعلیه هر جور قهوه، نحوهی آمادهسازی آن نیز ابلاغ شده است. به جهت تهیه قهوه رخنه صرفا به پودر قهوه، آب و یک قهوه جوش یا جذوه نیاز دارید. قهوه اسپرسو: برای تهیه و تنظیم همین قهوه از دستگاهی به نام اسپرسو ساز استعمال می گردد و شالوده بسیاری از ترکیبات قهوه است. قهوه های فوری: ترکیبات فرآوری شدهای میباشند که سریعا فراهم میشوند و در بستهبندیها و مارکهای متعدد در بازار وجود دارا‌هستند و به سادگی اهمیت آب داغ مخلوط قهوة رشفة ترف میشوند. از طرفی، نوشیدن قهوهی تلخ واقعا میتواند به کمتر وزن کمک کند، و انرژیتان را در باشگاه ورزشی ارتقا دهد. قهوه دارای طیف دوچندان گستردهای هست که نسبتاً سلیقههای گوناگون را پوشش میدهد. قهوه نه صرفا انواع متعدد دارد، بلکه هر کدام از آن ها به نحوه خاصی آماده نوشیدن میشوند. میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشکل گلابی میباشد و در تراز آن پوشیده از کرک بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا این که یه خرده ترش میباشد . 2. آمریکا، ایرلند و ژاپن در روز‌نگار رسمی خویش روز ملی قهوه دارند و آن روز را اهمیت خرید نسکافه و خرید کردن قهوه های گران بها جشن می گیرند. قهوه ترک: برای تهیه پودر قهوه را با یه خرده آب در ظرف مخصوصی میجوشانند. قهوه فرانسه: دارای پودر قهوه و دستگاه فرانسه ساز تهیه و تنظیم میشود. از پاراگراف همین نوشیدنیها میتوان به قهوه گوموسا (ترکیب اسپرسو اهمیت مارشمالو)، اسپرسینو (ترکیب اسپرسو، پودر کاکائو و شیر بخار داده شده)، چای لاته (ترکیب چای سرد، قهوه بخار داده شده و اسپرسو) و اسپرسو رومانو (سرو نمودن اسپرسو همراه برشی از لیمو) و گونه های فراوان متعدد دیگر اشاره داشت. اما از اشکال دیگر قهوه میتوان به دابل اسپرسو، فلت وایت، ماکیاتو، کوپی سوسو، آیس کافی، گالائو و … آنچه در همین فی مابین نادیده گرفته شده، این میباشد که قهوه چیزی فراتر از کافئین است.