طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و فراوان پرطرفدار ایرانی می باشد که بخش اعظم در شهرهای اصفهان و یزد ایجاد می شود، برای تماشا این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید. هر چه میزان مغز ها بالا و میزان مرغوب بودن آن ها مطلوب خیس باشد حتما گران تر حساب می شوند و به جهت هدیه بردن مطلوب خیس اند. وقتی مایه گز خنک شد آن را روی آرد به رخ یکنواخت پهن کنید. برش میدهند. آن گاه گزها را در بستر آرد قرار می‌دهند تا سطح چسبنده گز دارای آرد پوشش دیتا شود. کف یک کاسه پیرکس را اهمیت یک لایه قطور آرد بپوشانید (اگر میخواهید گز ساده صحیح کنید کف ظرف پیرکس را کلیدی کمی روغن چرب کنید). پولکی یک نوع آبنبات ترد و شکننده هست که از قدیم در در بین مردمان اصفهان زیاد دوستداشتنی بوده است. اهمیت تدریس شیرینی پزی و شیوه تهیه گز اصفهان در ادامه اصلی هم عصر ملازم باشید. چنانچه از کفگیر چوبی استعمال میکنید به موقعیت پارویی و رفت و بازگشت مایه را نیز بزنید. در این تراز مایه گز را آزمون کنید، به این ترتیب که کمی بین دو انگشت شصت و اشاره بگذارید و در صورتی که شرایط چسبنده و کشدار داشت مایه مهیا است. نماد فراهم شدن مایه گز همین میباشد که وسط کاسه عده شود و از کف کاسه به راحتی جدا شده و به به عبارتی ترتیب دوباره کف کاسه بیفتد. در این مرحله رد همزن روی سفیده باقی بماند و وقتی که پیاله را خم میکنید از ظرف بیرون نریزید. شعله گاز را خاموش نکنید و روی همان شعله ملایم گاز مهم همزن برقی یا این که کفگیر چوبی حسابی مواد را هم بزنید. اما بادکا یا ( گلوکز ) مایعی چسبنده و بی بو است که در دو رنگ زردرنگ و سفید تهیه میشود. وقتی شکر حل شد (مراقب باشید مایع به دمای جوش نرسد و صرفا داغ و شکر در آن حل شود، دمایی حدود ۸۰ درجه که دست را میسوزاند) گلوکز را اضافه کنید و تر و تمیز نیز بزنید. شیوه تنظیم گز خانگی آردی و معمولی سوای بادکا یا این که به عبارتی گلوکز مایع هم متداول است. بادکا را میتوانید از شیرینی فروشیها یا دکان های فروش لوازم قنادی تهیه و تنظیم کنید. درصورتیکه از تایپ کردن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در گزینه گز اصفهان تهیه لطفا از کاغذ ما بخواهید.